Fietsverhuur
Geen fiets, geen probleem! Een huurfiets is zo geregeld.

Fietsverhuur in Noord-Holland

Krijg je vrienden of familie op bezoek en heb je zin om samen een mooi stuk te fietsen? Huur dan een fiets bij Maikel! Je krijgt er van ons zelfs gratis onze eigen Maikel-de-Fietsenmaker-routes bij. Zo tour je van knooppunt naar knooppunt door de mooiste stukken van de kop van Noord-Holland.

 

Gewone fietsen en elektrische fietsen

Zijn jouw benen de motor, of kies je liever voor elektrisch? Kies de huurfiets die bij je past. Natuurlijk kunnen de kinderen ook mee: er zijn fietsen met zitjes te huur. Nog leuker: een fietsaanhangwagen of een bakfiets. Zo wordt een dagje weg een echte belevenis. Heb je al een fiets, maar mis je een kinderzitje? Ook die kun je natuurlijk bij ons huren.

Borg van 50,00 per fiets en legitimatie verplicht!
In geval van diefstal en u heeft de fiets niet verzekerd, dan bent u voor 100% aansprakelijk.
Bij verlies van de fietssleutels bent u 20,00 verschuldigd.

Prijslijstper dagper week
Fiets met versnellingen€ 8,50€ 51,00
Elektrische fiets€ 20,00€ 120,00
Kinderfiets€ 7,50€ 45,00
Ouder/kind fiets€ 17,50€ 105,00
Bakfiets Cargo Long€ 17,50€ 105,00
Kinderzitje€ 2,50€ 15,00
Kinderkar/Funtrailer (aanhangfiets)€ 8,50€ 51,00
Fietshelm€ 2,00€ 12,00
Verzekering (gewone fiets)€ 2,50€ 17,50
Verzekering (elektrische fiets)€ 5,00€ 35,00

Zo werkt fietsverhuur bij Maikel

Je huurt een fiets bij ons per dag. Die tijd heb je ook wel nodig om de prachtige omgeving te verkennen. Fiets bijvoorbeeld naar het prachtige strand van Sint Maartenszee of maak een mooie tocht door de duinen. Stap even af om het klimduin in Schoorl te bedwingen en ga lekker op een terrasje zitten in kunstenaarsdorp Bergen.

Met een huurfiets kom je best ver in een dag. Zeker als het een elektrische fiets is. Neem wel even een legitimatie en 50 euro borg per fiets mee. Wil je een fiets een langere tijd huren? Geen probleem: je mag er van ons zelfs mee op fietsvakantie. Het is misschien wel handig om de fiets te verzekeren voor de huurperiode. Ook dat kan bij ons. Of je nu een dag of een week weggaat. En weet je niet precies welke fiets het beste past bij jouw plannen? Vraag ons dan om advies. Vinden we leuk.

 

Openingstijden fietsverhuur

Plan je fietstocht goed! Op zondag en maandag zijn we dicht, want we maken zelf ook graag mooie tochten. Alle andere dagen van de week kun je bij ons terecht voor fietsverhuur.