Onze fietsen
E-bike of zelf trappen? Keuze genoeg bij Maikel.

Fiets kopen? Voor deze kun je bij ons terecht

Oude liefde roest niet. Deze oude uitspraak geldt zeker ook voor fietsen. Bij Maikel de Fietsenmaker in Sint Maarten kun je terecht als je graag een nieuwe fiets wilt kopen waar je jarenlang mee vooruit wilt. Transportfietsen, elektrische fietsen en stadsfietsen zijn onze specialiteit. Net als goed advies bij de aanschaf.

Elektrische fietsen

Een groot deel van de collectie bestaat uit elektrische fietsen. Maikel de fietsenmaker is de regionale specialist op het gebied van e-bikes. Die hebben de toekomst volgens Maikel. Zeker in de Kop van Noord-Holland, waar het altijd waait. Ook steeds meer jongeren kiezen voor een elektrische fiets. Maikel: ‘Twee jaar geleden kwam dat langzaam op. In het begin was ik er verbaasd over, maar inmiddels snap ik wel dat dat een elektrische fiets ideaal is als je elke dag van Callantsoog naar school in Bergen moet fietsen. En als de fiets er dan ook nog leuk uitziet, zoals de elektrische transportfietsen van Cortina, zit je natuurlijk helemaal goed.’

Reparatie e-bikes

In de werkplaats sleutelen we dagelijks aan elektrische fietsen. Voor de garantie op bijvoorbeeld de accu is het belangrijk dat reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerd en goed getraind personeel. Omdat e-bikes net even ander onderhoud vragen dan gewone fietsen, is het slim om hiervoor bij ons langs te komen.

Stads- en transportfietsen

Natuurlijk verkoopt Maikel ook de fietsen waar het voor hem ooit mee begon: stoere transportfietsen en stadsfietsen. Van de buitenkant zien ze er nog precies zo uit. Maar vaak zijn ze uitgerust met onderdelen die het fietsen een stuk aangenamer maken. Een belt-drive bijvoorbeeld, die de klassieke ketting vervangt. Nooit meer smeer op je broekspijpen.

Aangepaste fietsen: van Raam

Maikel de fietsenmaker vindt dat iedereen moet kunnen genieten van fietsen. Daarom zijn de fietsen van Van Raam ook opgenomen in het assortiment. Deze fabrikant maakt speciale en aangepaste fietsen. Bij Maikel zijn er een aantal in onderhoud. Soms is er een extra aanpassing nodig. Een gewone fiets ombouwen naar een elektrisch model bijvoorbeeld. Het is de kers op de taart van fietsenmakers Erick en Michael. Zij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos de fiets op kan. Met en zonder beperking.

Kom van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Sint Maarten. Je kunt hier overigens niet alleen een nieuwe fiets kopen; een fiets huren kan ook.
Bekijk openingstijden

Onze merken