Skip to main content

Onze fietsen

Tegenwoordig zijn dat E-bikes, bij Maikel heb je volop keuze.

“Oude liefde roest niet” is zeker van toepassing op fietsen. Bij Maikel de Fietsenmaker in Sint Maarten ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuwe fiets waar je vele jaren plezier van wilt hebben. Onze specialiteit? E-bikes, en natuurlijk voorzien we je graag van deskundig advies bij je aankoop.

Elektrische fietsen

Ontdek de wereld van elektrische fietsen bij Maikel, dé expert op dit gebied. In Noord-Holland staat de wind nooit stil, en elektrisch fietsen biedt de perfecte oplossing om jouw mobiliteit uit te breiden en het plezier in fietsen te vergroten. Het is geen verrassing dat elektrische fietsen steeds populairder worden, vooral onder jongeren. Met Maikel’s deskundigheid en een ruim assortiment elektrische fietsen, ben je klaar om tegen de wind in te fietsen, zonder je zorgen te maken, en met een glimlach op je gezicht.

Reparatie e-bikes

Het is belangrijk om je e-bike door professionals te laten onderhouden, omdat het onderhoud net lastiger uit te voeren is dan bij standaard fietsen. Je kunt voor sommige onderdelen je garantie verliezen als het onderhoud niet correct wordt uitgevoerd.

Maikel sleutelt dagelijks aan e-bikes, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je e-bike in goede handen is. Hij begrijpt het belang van professioneel e-bikeonderhoud en zorgt ervoor dat alle onderhoudsprocedures volgens de hoogste standaarden worden uitgevoerd. Vertrouw op Maikel om ervoor te zorgen dat jouw e-bike in topconditie blijft en dat je garantie op alle onderdelen behouden blijft.

Aangepaste fietsen: van Raam

Maikel, de fietsenmaker, gelooft sterk in de toegankelijkheid van fietsplezier voor iedereen. Daarom heeft hij de fietsen van Van Raam in zijn assortiment opgenomen. Deze fabrikant is gespecialiseerd in het vervaardigen van speciale en aangepaste fietsen. In de werkplaats van Maikel worden enkele van deze fietsen onderhouden, en soms is een extra aanpassing nodig. Denk bijvoorbeeld aan het omvormen van een reguliere fiets tot een elektrisch model. Dit is een waardevolle dienstverlening die het team van fietsenmakers met veel enthousiasme uitvoert. Ze zetten zich in zodat iedereen zorgeloos van zijn of haar fiets kan genieten, ongeacht eventuele beperkingen.
Kom van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Sint Maarten.