Skip to main content

Werkplaats voor fietsreparatie

Wil je weten hoe wij onderhoud aan fietsen, e-bikes en speed-pedelecs met uiterste precisie uitvoeren? Bij ons ben je verzekerd van vakmanschap in onze open werkplaats, waar onze ervaren vakmonteurs hun expertise inzetten. Kom gerust langs en geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl je live kunt meekijken hoe je fiets wordt gerepareerd of een servicebeurt krijgt. We nemen je graag mee in het proces en beantwoorden al je vragen.

Werkplaats voor fietsen en e-bikes in de Kop van Noord-Holland

Bij ons is je fiets zowel letterlijk als figuurlijk in goede handen. Het maken van een afspraak is eenvoudig. Je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen. Overweeg ook gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Wij bieden deze service aan voor klanten binnen een straal van 15 kilometer van onze winkel. Het gemak van je fiets laten ophalen en terugbrengen ligt binnen handbereik.

Bovendien stellen we prachtige leenfietsen ter beschikking, zodat je onbezorgd mobiel kunt blijven terwijl wij aan je eigen fiets werken. Wil je een proefrit maken op je toekomstige fiets? Natuurlijk kan dat! De keuze is aan jou, en wij staan klaar om je te ondersteunen.”

We begrijpen dat problemen met je fiets soms onverwacht en ongemakkelijk kunnen zijn. Daarom staan we altijd voor je klaar, om ervoor te zorgen dat je snel weer veilig en zorgeloos kunt fietsen. Ontdek onze betrouwbare fietsverzorging en geniet van de gemoedsrust die komt met de wetenschap dat wij er zijn om jou te assisteren, waar en wanneer je ons nodig hebt.

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak plannen