Skip to main content
Onze winkel
Al je fietswensen binnen handbereik!

Een hartelijke ontvangst. Dat is wat Maikel en Saskia je bieden. Of je nu langskomt voor een fietsbel of een volledige fiets, de winkel van Maikel de fietsenmaker straalt de gezelligheid van een woonkamer uit. Dat is precies de sfeer die ze willen creëren. Hier kun je in alle rust een prachtige fiets uitzoeken of comfortabel wachten terwijl je fiets wordt gerepareerd.

Over onze fietsenwinkel

Maikel’s winkel beslaat maar liefst 350 vierkante meter, wat een aanzienlijke groei is ten opzichte van zijn oorspronkelijke winkel die slechts 75 vierkante meter groot was. Na jaren van leren en ervaring opdoen bij zijn opa en vader, opende Maikel in 2008 zijn allereerste winkel in Tuitjenhorn. In dit pand deelde hij de ruimte met zijn vrouw, die een cadeauwinkel runde. Ze hadden afgesproken dat de winkel die het beste liep, mocht uitbreiden. Het duurde niet lang voordat Maikel zijn vrouw moest vertellen dat haar cadeauwinkel zou worden omgetoverd tot een fietsenwinkel. Toen de locatie in Tuitjenhorn te klein werd voor hun groeiende zaak, verhuisden ze naar het huidige pand in Sint Maarten, waar ze sinds 2014 met veel voldoening en plezier samenwerken.

  Werkplaats voor fietsreparatie

  Wil je weten hoe wij onderhoud aan fietsen, e-bikes en speed-pedelecs met uiterste precisie uitvoeren? Bij ons ben je verzekerd van vakmanschap in onze open werkplaats, waar onze ervaren vakmonteurs hun expertise inzetten.

  Kom gerust langs en geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl je live kunt meekijken hoe je fiets wordt gerepareerd of een servicebeurt krijgt. We nemen je graag mee in het proces en beantwoorden al je vragen.

  Haal- en brengservice & leenfietsen

  Overweeg je gebruik te maken van onze haal- en brengservice? Wij bieden deze service aan voor klanten binnen een straal van 15 kilometer van onze winkel. Het gemak van je fiets laten ophalen en terugbrengen ligt binnen handbereik.

  Heb je vragen of wil je gebruikmaken van onze service? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te assisteren en te zorgen voor de best mogelijke fietservaring.

  Fietsen afstellen

  Waarom zou je het risico nemen om online een fiets te kopen die mogelijk niet goed is afgesteld op jouw behoeften? Bij Maikel de Fietsenmaker begrijpen we het belang van een fiets die precies bij jouw behoeften en lichaam past. Online gekochte fietsen zijn vaak niet goed afgesteld, wat tot klachten kan leiden. Wij streven ernaar om jouw fietservaring te optimaliseren door elke fiets zorgvuldig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Ontdek het verschil bij Maikel de Fietsenmaker en geniet van het comfort en de perfecte pasvorm van jouw nieuwe fiets.

  Sleutelservice

  “Maikel is dé vertrouwde fietsenmaker en sleutelspecialist die jouw fietsproblemen snel en professioneel oplost. Met onze expertise en persoonlijke benadering garanderen we dat jouw fiets en sleutels altijd in optimale staat verkeren. Voor vakkundige fietsreparaties en betrouwbare sleutelservice ben je bij Maikel aan het juiste adres. Bezoek ons voor de beste oplossingen en geniet weer zorgeloos van jouw mobiliteit!”

  Voor het kopen of repareren van fietsen ben je van harte welkom in onze fietsenwinkel in Sint Maarten. Dit alles kan van dinsdag tot en met zaterdag.